RSS

Campionatul international de gatit in aer liber sau cum sa denumesti pompos o serbare in parcare

13 Sep

Radu ZarnescuAm trecut in acest week-end pe la Polus si am vizitat „marele campionat de gatit in aer liber”, desi cel mai corect ar fi sa spunem „din ce in ce mai mica serbare campeneasca” sau „parcareasca”, si am suferit o mare dezamagire. Aceleasi corturi doar ca de data asta mai murdare, o scena mai mica, aceiasi pensionari amarati plimbandu-se printre standuri, cu gandul ca dupa ce trece juriul e rost de mancare moca, aceiasi membri ai stafului usor mahmuri, alergand dintr-o parte in alta dandu-si importanta si uitandu-se cu admiratie la Radu Zarnescu, ca la un adevarat lider care, usor incruntat si imbracat de asta data in tunica de bucatar, da ordine in gura mare, ba chiar striga la cate un membru al stafului neascultator. Din ce in ce mai putini concurenti satui de minciunile organizatorilor cu olimpiade si asociatii culinare internationale.

Ma interesez de marea minciuna cu Jamie Oliver http://www.ecuisine.ro/stiri/jamie-oliver-ar-putea-participa-la-campionatul-de-gatit-aer-liber-de-la-cluj-napoca si parea ca toata lumea din staf a si uitat de asta si atunci imi dau seama ca este vorba de acelasi tip de gogorita ca si aceea in care Phil Collins vine sa cante la Turda. Vad ca lipseste si Robert Rainford din peisaj, intreb si de el si mi se spune ca in locul lui a fost invitat un alt mare bucatar, mi se spune numele: Burc Tuncel. Nu imi aduc aminte sa fi auzit vreodata de el, dar incerc pe net. Rezultat: aproape nimic in afara de faptul ca este un fost luptator de wrestling http://en-gb.facebook.com/burc.tuncel. Asta da realizare, stimata „asociatie culturala” organizatoare, nu stii cand ai nevoie sa bati vreun pensionar hamesit. Vad ca lipseste si maestrul Bercea de la Cabana Vanatorilor Predeal un redutabil profesionist, lipseste si Jacob Hausmann cu sarmul lui inegalabil, lipsesc multi profesionisti care in anii trecuti faceau deliciul publicului cu demonstratii gastronomice. Ma mir de maestrul Antonio Passarelli ca se mai lasa prostit sa participe la toate serbarile parcaresti, cu recorduri peste recorduri, de te umfla rasul.

Iulia DragutApropo de recorduri, eu cred ca cel mai mare record este faptul ca mai exista aceasta serbare condusa de durdulia domnisoara Iulia Dragut si consortul ei Radu Zarnescu, doi intrusi in lumea gastronomica, care de vreun an se si imbraca in tunici de bucatari si se comporta ca atare fara sa fi modelat vreo chiftea.

Cat despre recordul „mondial” (STIFADO) doborat in cadrul acestei serbari, daca o sa adunati toate ingredientele declarate presei si o sa scadeti intre 10 si 15% care este apa evaporata in timpul prepararii o sa descoperiti  portii sub 200 de grame in numar de 1700.

Sfatul meu: pentru un nou record faceti portii de 50 de grame sau serviti direct cu lingurita la gard si veti vedea cum cresc cifrele.

Ce puteai servi in afara probei de bataie cu pensionarii la standurile concurentilor, mai era un stand cu carnati, mici si alte preparate de carne la gratar destul de ciudat facute, unele fiind cam crude iar altele de-a dreptul sfarogite. Iar cand ma gandesc  la un alt mare record, „carnatul cu diametrul de un metru” http://www.stiridecluj.ro/social/carnatul-de-un-metru-diametru-gatit-de-bucatarii-de-la-memo-10-a-iesit-perfect-vezi-video, imi dau seama ca nici echipa Memo 10 si nici organizatorii nu stiu ce vorbesc si la urmatoarea serbare parcareasca as pune in discutie daca se aprinde pe drum un tir plin cu carnati recordul ar putea sa sune asa: „Carnatul cu un diametru de 3 metri prajit la sectiunea Bucuresti-Pitesti”, iar echipele de descarcerare ar putea servi toata ziua pensionari pofticiosi.

Sfatul meu: Lasati campionatele de gatit dragi membri A.C.E.E.A. si apucati-va de ce stiti voi cel mai bine, adica durdulia chelnerita Iulia Dragut sa serveasca pe la mese in continuare ca in videolink: http://www.stiridecluj.ro/social/record-mondial-gastronomic-doborat-la-cluj-vezi-cum-arata-1-570-de-portii-de-stifado-foto-si-video, iar Radu Zarnescu sa lase tunica de bucatar si sa ia salopeta de mecanic auto cu scoala profesionala neterminata, ca tare bine ne mai mintea si pe vremea aceea (A.C.E.E.A) ca altfel tare bine le mai sta impreuna.

Sursa foto: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2346593461927&set=t.100002020140780&type=3&theater si http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150243740872713&set=t.100001624376618&type=3

Anunțuri
 

Etichete: , , , , , ,

20 de răspunsuri la „Campionatul international de gatit in aer liber sau cum sa denumesti pompos o serbare in parcare

  1. petre

    29/10/2011 at 16:38

    Felicitari pentru articol.Sunt unul din multii concurenti nemultumiti de:organizarea,acestei competitii,jurizarea preparatelor reci dupa ce au stat 4 ore in soare la 24-26grade etc

     
  2. Radu Popovici

    29/10/2011 at 09:30

    Nu am fost de fata la evenimentul despre care se vorbeste aici, deci nu imi pot da cu parerea. Poate ca acest articol este un pic virulent, dar poate ca autorul a avut motivele sale. Este insa posibil ca aceste motive sa fie intemeiate.

    Trebuie sa spun cu tristete ca am avut o mare dezamagire interactionand cu doamna Dragut, ca urmare a unui articol al meu referitor la Campionatul International de gatit in aer liber de la Bucuresti. Daca gazda imi permite, postez acest link pentru exemplificare: http://www.reteteleluiradu.ro/2011/10/24/in-aer-liber/

    Cred ca aceasta doamna face, de fapt, rau gastronomiei romanesti. Un eveniment-competitie de gatit in aer liber este extrem de necesar. Respect enorm munca celor care il fac sa functioneze, chiar daca este destul de departe de modul cum mi l-as dori eu insumi. Este adevarat ca unii muncesc si altii comenteaza de pe margine, adica eu.
    Totusi daca organizatorii pot reactiona la critici obiective si constructive doar cu aroganta si violenta, lucrurile nu sunt in ordine.

     
    • Romania Gastronomica

      29/10/2011 at 11:15

      Din pacate tot ce am scris in articol este cat se poate de adevarat! Sunteti cu mult prea mult bun simt pentru ei. Oricum va felicit pentru articol. Va urmarim blogul http://www.reteteleluiradu.ro , este printre putinele bloguri gastronomice adevarate. Felicitari!

       
  3. animal00

    21/10/2011 at 21:29

    e pacat. la primele editii a fost frumos, pacat ca pentru amatori singura bucurie era sa mai stai de vorba cu un Rainford sau Hausmann doi oameni exceptionali.
    Au mai fost greseli (gen lemne ude la azuga sau lipsa apei la bucuresti).

    Ce nu am inteles au fost taxele, 50lei/p fizica sau 2000E/asociatii pentru acelasi serviciu…

     
  4. Piticu porno

    04/10/2011 at 08:20

    „Campionatul international de gatit in aer liber” ar trebui sa se numeasca „Campionatul de dat tepe culinare in aer liber” si ar trebui sa se desfasoare saptamanal in piata la Oser sau in Piata de masini in Gilau, weekend de weekend. :))

     
  5. Iulia Dragut

    16/09/2011 at 15:17

    Stimate domn,

    Mi-ar placea sa continuam dialogul, insa se pare ca spiritul dumneavoastra vindicativ nu va conduce la nicio concluzie constructiva, cel putin din punctul meu de vedere. Va invit sa ne urmariti in continuare si sa emiteti foarte valoroasele dumneavoastra concluzii. Ma bucur ca investigati cazul nostru, inseamna ca, totusi, am reusit ceva in anii acestia! Probabil stiti si ca am castigat Trofeul Balcanilor in aprilie anul acesta cu o echipa din Timisoara, ca la Ekaterinburg am castigat locul 2 cu o echipa din Iasi, iar in Africa de Sud am fost desemnata sa conduc un proiect la nivel mondial. Daca nu stiati despre toate acestea, nu e nicio problema! Doar cei care fac ceva pot fi acuzati, ceilalti stau si critica, din pacate deconstructiv. Cuvantul filosofie se scrie astfel si nu cu z, data fiind etimologia cuvantului: filo inseamna iubitor de, iar sophia inseamna intelepciune…Incercati sa va informati anterior publicarii, va rog! Multumesc Smarandei care a surprins exact substratul efuziunii Domniei voastre…Daca aveti ceva personal cu mine, rezolvati-va problema cu mine, va rog! In teza mea de doctorat este stipulata o idee, cea a celei de-a treia culturi. Ceea ce noi facem, prin intermediul gastronomiei, este tocmai crearea unui spatiu a celei de-a treia culturi…Cred, insa, ca acest tip de discutii va depasesc, deoarece dumneavoastra o tineti una si buna…Mergeti pe aceasta linie…Adevaratii iubitori de gastronomie vor intelege ce ne-am propus. Acei pensionari pe care-i pomeniti poate nu-si vor permite vreodata sa deguste anumite mancaruri, acesta este motivul pentru care propunem diverse retete pe care le producem in cantitati mari…Din nou, cred ca sunteti depasit de o asemenea perspectiva. Cele mai mari defecte romanesti sunt : contestarea, denigrarea tuturor celor care au facut si fac ceva pentru semenii lor. Dumneavoastra ce faceti pentru semenii dumneavoastra? Este o intrebare retorica…Da, incercam sa scoatem la lumina si alti bucatari din Romania…Sunt adevarate talente si merita tot efortul. Domnul Bercea la momentul intalnirii cu noi era un necunoscut, prima sa carte a fost publicata de noi, de exemplu.Despre domnul Hausmann ati mai auzit ceva, vreodata? As putea sa va spun de ce…
    Finlanda, Serbia, Israel, Republica Moldova, tarile participante in cadrul competitiei au fost foarte incantate sa aduca cu sine spiritul tarilor lor, prin bucatele prezentate. Sunt oameni care nu vor avea ocazia sa ajunga pe acele meleaguri…Noi i-am adus in parcare…iar ei nu au avut nimic de obiectat, dimpotriva, au salutat initiativa noastra. Daca nu insemnam nimic, cum se face ca am avut onoarea prezentei Presedintelui Organizatiei Mondiale pentru prima oara in Romania, la invitatia noastra? De ce nu aduceti in discutie si calitatile noastre? Reaua vointa este evidenta! Imi pare rau si imi este mila de toti oamenii incarcati de ura si invidie… Aveti grija sa nu va inecati in aceasta licoare pe care dumneavoastra ati creat-o! Mazga va poate ramane lipita in gat…Mare pacat! Poate veti avea decenta de a va dezvalui identitatea…Asa ar fi onorabil si cinstit! Daca nu va sunt straine cuvintele acestea…
    In ceea ce priveste link-ul cu motoarele, va rog sa cititi la ce refera…Nu amestecati, va rog, lucrurile!
    Iar in ceea ce priveste celalalt link, daca cititi cu atentie, se refera la brand-ul Gastro Show Cooking Entertainment, creatia mea, deci am tot dreptul sa detin aceasta marca. Gastro Swow Cooking International este un nou brand pe care l-am oferit, cu generozitate, unei organizatii partenere…

    Foarte trist, stimate domn!

    Multumesc,

    dr. Iulia Dragut
    Presedinte ACEEA

     
    • Romania Gastronomica

      17/09/2011 at 11:52

      Stimata doamna

      Nu investighez nimic. Doar probez informatiile care imi parvin din email-uri. Daca veti urmari si comentariul doamnei Gabriela, veti vedea ca informatia conform careia brandul Campionatul International de Gatit in Aer Liber nu apartine asociatiei ACEEA ci dumneavoastra personal, lucru pe care l-ati facut pe ascuns fara stirea membrilor asociatiei. http://www.inregistrare-marci.ro/marci/cautare.php?from_form=1&firma=&marca=campionatul+international+de+gatit+in+aer+liber&clasa=&x=47&y=25
      In materie de cuvinte noi auzite te miri pe unde, sa stiti ca termenul vindicativ nu se foloseste in limbajul uzual, acesta fiind un termen livresc, in schimb puteti folosi termenul razbunator. Am mai auzit-o si pe doamna Monica Columbeanu folosindu-l pe la televizor cu tot atata succes. Cat despre FILOZOFIE, ma tem ca titlul de doctor este din nou o mare minciuna. Va dau un link: http://dexonline.ro/definitie/filozofie unde veti vedea ca in limba romana asa se scrie corect. Acum ce o sa mai spuneti ca ati sustinut doctoratul la Sorbona si v-ati lasat putin dusa de val si de aceea ati crezut ca se scrie FILOSOFIE? Ha ha ha!
      Vorbind serios, se pare ca aveti multe lecturi lipsa si ma tem ca aveti si dumneavoastra doar vreo scoala profesionala neterminata ca si partenerul dumneavoastra, Radu Zarnescu, altfel incepand cu clasa a noua de liceu cand ati fi primit manualul de FILOZOFIE ati fi vazut ce scrie pe el, sau era scris cu pixul FILOSOFIE.

      Sfatul meu este sa ne mai lasati cu titlurile de doctori si presedinti, sa va lasati de micile escrocherii si sa puneti mana pe carte, altfel nu absolviti liceul nici la seral.

      Doamna doctorita in FILOSOFIE, va salut!

       
  6. Iulia Dragut

    15/09/2011 at 20:14

    Foarte interesant ca nu pot fi postate anumite comentarii…

     
    • Romania Gastronomica

      16/09/2011 at 13:15

      Va asigur ca vom posta toate comentariile doar ca trebuie probate atat afirmatiile dumneavoastra cat fi raspunsurile noastre.

       
  7. smaranda

    15/09/2011 at 19:44

    toti avem dreptul la o parere,dar ceea ce m a amuzat teribil a fost ca in loc sa vb de gastronomie ati vorbit de’chelnerita’,’durdulie’…v ati cam abatut de la subiect.

     
    • Romania Gastronomica

      16/09/2011 at 13:12

      Cu drag as fi vorbit despre gastronomie daca as fi vazut ceva demn de scris, asa ca am vorbit despre ce am vazut. In toate articolele noastre vom vorbi si de oamenii care fac gastronomie, iar cuvintele chelnerita si durdulie exista in DEX la fel ca si escroc si neprofesionist. Urmareste-ne in continuare si nu vei fi dezamagita.

       
  8. Gabriela

    15/09/2011 at 17:55

    Imi pare rau ca am facut rating acestui articol…si cu atat mai rau imi pare ca nu aveti capacitatea de a aprecia efortul depus de toti atat organziatori cat si participanti de a se intampla acest eveniment. Este usor sa stai pe marginie si sa critici munca altuia. Chiar e usor, dar nu aduce onoare si nici inregistrarea unui succes nemaipomenit!!!!

    Pot aprecia ca amploarea evenimentului este data de numarul de participanti nu de numarul curiosilor care se plimba printre standuri. Si din pacate, nu A.C.E.E.A. este vinovata de dezinteresul patronului roman de a-si promova si sustine oamenii in astfel de evenimente. Nu A.C.E.E.A. este vinovata de mentalitatea unor patroni care considera ca mai bine bucatarul sa ramana mic si prost, sa stea in bucatarie si sa faca mancare buna cu cost redus pentru a aduce profit mare in buzunarele care nu se mai satura. Desi sunt multi care isi doresc sa participe (si am argumente solide cand afirm acest lucru), consider ca este dificil in unele situatii sa participi pe cont propriu …. si daca nu ai sustinerea financiara a sefului catre te plateste sa practici meseria pentru care esti talentat, nu poti decat sa iti doresti sa fii acolo, sa urmaresti stirile televizate pentru a vedea de la distanta atmosfera sau sa te intoxici cu astfel de articole.

    Dezvoltarea gastronomiei inseamna a crea spatiul, contextul, motivul pentru care bucatarii sa se intalneasca pentru a-si pune in valoare munca, cunostintele si de ce nu, pentru a pleca acasa mai bogati cu noi informatii pe care le pot folosi! Acest eveniment stimuleaza imaginatia, da motive bucatarilor sa depaseasca retetele clasice si sa dea din ei ce-i mai bun! Ca vine sau nu vine Jamie Oliver, e lipsit de importanta cred eu! Ca faci un preparat nou si il prezinti in fata altor profesionisti care iti ofera o parere pertinenta, inseamna un obiectiv atins! Ca interactionezi cu oameni care iubesc si practica aceeasi meserie si imparti cu ei idei este iar un plus de valoare!

    Cat despre criticile aduse organziatorilor, membrilor, participantilor…..nu sunt corecte! In viata vom fi mai fericiti si mai relaxati doar in momentul in care vom fi capabili sa apreciem ceea ce se face bine in jurul nostru….nu sa fim bucurosi ca avem material de barfa si comentarii atunci cand cineva greseste!

    Toata admiratia pentru cei ce muncesc, muncesc cu pasiune si gandesc constructiv! Toata admiratia pentru cei de imbraca haina de bucatar si ridica aceasta meserie la nivel de arta! Toata admiratia pentru proiectele ambitioase si pentru taria de a merge mereu mai departe, indiferent de piedici, carcotasi, s.a.!

    As mai avea multe de spus dar ma opresc aici.

    Gabriela

     
    • Romania Gastronomica

      16/09/2011 at 13:04

      Stimata doamna,
      Nu va faceti probleme vizavi de rating-ul facut de dumneavoastra. Daca va fi vreodata nevoie sa raportam rating-ul cuiva, vom scadea 1 vizitator. Iar daca nu ati auzit de faptul ca atitudinea critica poate fi constructiva, atunci pot sa va spun ca nu aveti lecturile obligatorii facute.
      Revin asupra serbarii si va spun ca parerea mea este ca numarul participantilor este in scadere fata de anii trecuti. Nu dati vina pe patronii de restaurante, care au sesizat mica escrocherie pe care o face aceasta asociatie dand premii de parca ar vreun for superior in materie de gastronomie si care prefera sa tina bucatarii langa ei decat sa ii expuna la tot felul de serbari parcaresti. In primii ani erau mai multi participanti si o mare deschidere a sponsorilor si a publicului catre aceasta serbare care avea un oarecare potential la vremea aceea, dar odata cu trecerea timpului oamenii si-au dat seama de faptul ca ei sustineau o „ viziune” stearpa si fara potential. Ma bucur sa vad ca cineva stie ce trebuie facut in materie de gastronomie si de promovarea ei, poate luati legatura cu doamna Iulia Dragut sa ii povestiti mai multe, dar nu asa se creeaza spatiul, contextul si motivul, punand niste mese de scandura intr-o parcare si mintind presa cu himere gen Jamie Oliver pentru a mai creste putin interesul.
      La fel si eu am toata admiratia pentru cei care muncesc, dar pentru cei care muncesc cinstit si nu cei care ne spun tot felul de avioane, cum ar fi faptul ca Radu Zarnescu este reprezentant in Romania al International Gastro Show Cooking Entertainment. Siti ce este asta? Va spun eu: NIMIC. Acest for international nu exista, dar cei doi au sesizat ca nimeni nu verifica nimic si inventeaza tot.
      Barfa este ceva injositor, intr-adevar, dar eu nu cred ca ceea ce facem noi aici poate fi categorisit asa. Tot ce scriem este probat si nu este gratuita afirmatia ca cei doi lideri Iulia Dragut si Radu Zarnescu nu au chiar cele mai bune intentii cand este vorba de gastronomia romaneasca. Eu cred ca ei se gandesc doar la castigul lor personal. Si probez asta cu urmatorul link: http://www.inregistrare-marci.ro/marci/cautare.php?from_form=1&firma=&marca=campionatul+international+de+gatit+in+aer+liber&clasa=&x=47&y=25 . Urmarind link-ul veti vedea ca brand-ul nu este al asociatiei ci al doamnei Iulia Dragut. De ce oare? Sigur ii pasa de gastronomie si de promovarea ei! Ha ha!
      Dorinta noastra este de a vedea atat starea precara in care se afla gastronomia romaneasca cat si de a scoate in evidenta oamenii din spatele unor proiecte bolnave care fac mai mult rau decat bine.
      Aceasta este aprecierea mea vizavi de aceasta serbare, denumita pompos „campionat”, si sfatul meu este sa nu stati in preajma escrocilor pentru ca ati putea fi considerata la fel.
      Toate cele bune!

       
  9. Iulia Dragut

    15/09/2011 at 16:53

    Stimate domn,

    Fiecare este indreptatit sa aiba o parere … In contextul dat, asa cum singur ati apreciat, nu ne cunoastem…Mi se pare cel putin deplasat sa exprimati atat de multe despre mine, fara, repet, sa ma cunoasteti…
    Spre deosebire de altii, noi am incercat si facem de 5 ani ceva pentru gastronomia romaneasca, pe cand Domnia voastra stati si chibitati de pe margine, fara sa va dezvaluiti identitatea (gest de lasitate suprema), facand NIMIK pentru Romania gastronomica…Nu stiu ce va indreptateste sa faceti asemenea afirmatii despre noi si altii…Va multumesc pentru aprecierea facuta cum ca as fi chelnerita…intotdeauna am crezut ca sunt intr-atat de nepriceputa, incat n-as putea desfasura o asemenea activitate. Sub imboldul afirmatiei dumneavoastra, am sa iau in considerare o asemenea posibilitate de a imi castiga existenta. Pana atunci insa, fiind doctor in filosofie si Presedinte al unei Asociatii recunoscuta in mai bine de 50 de tari voi face ceea ce se cuvine statutului meu profesional.
    Poate nu este prea tarziu ca si dumneavoastra sa va practicati meseria, cea de jurnalist nu va „coafeaza” deloc. Astept, cu incredere, o manifestare care sa se ridice cel putin la statutul de serbare in parcare organizata de Domnia voastra si toti cei care s-au aliniat si se aliniaza viziunii dumneavoastra. Daca nu veti fi in stare, sper sa aveti decenta de a nu mai continua sa faceti asemenea comentarii, nu de alta, dar s-ar putea sa cadeti in desuet…

    Cu multumiri pentru atentia acordata si interesul pe care vi l-am trezit,

    dr. Iulia Dragut
    Presedinte al Asociatiei Culturale Euro Est Alternativ

     
    • Romania Gastronomica

      16/09/2011 at 12:11

      Stimata doamna,
      Intr-adevar, nu ne cunoastem personal. Am participat la cateva petreceri ale asociatiei in calitate de invitat al unor vedete, unde v-am vazut atat pe dumneavoastra cat si pe domnul Zarnescu, in calitate de gazde. Nu tratam aici faptul ca domnul Zarnescu se imbata si intra cu motocicleta in cortul plin de invitati si face fum ca un adevarat lider. La una dintre petreceri, chiar dumneavoastra spuneati unui domn aflat in apropierea mea, sub forma de confidenta ca nici macar nu stiti gati (poate asa ma identificati). Tot dumneavoastra spuneti in comentariu ca nu sunteti in stare nici macar sa serviti pe la mese, desi in link-ul postat de mine se vede cat de abila sunteti in distribuirea farfuriilor. Cat despre gastronomia romaneasca nu stiu ce sa zic, aproape nimic din ce se intampla la aceste serbari nu poate fi categorisit ca fiind un act de promovare. Toate omletele, puii fripti si tocanurile gigant nu sunt decat un mod popular de a atrage atentia pensionarilor asupra unor serbari care palesc din ce in ce mai mult si nu pot fi categorisite ca fiind un act de promovare a gastronomiei romanesti.
      Limbajul gen NIMIK nu „coafeaza” deloc un doctor in filozofie, care ar trebui sa fie mai meditativ asupra faptului ca ati ramas pe langa dumneavoastra doar cu cativa maestri gastronomi, incercand sa inventati unii noi, iar cei care au fost alaturi de dumeavoastra s-au plictisit de „viziunea geniala in promovarea gastronomiei ” . Nu as uita nici sponsorii care se vede bine si-au dat seama intr-un tarziu de marea teapa pe care au primit-o sustinand serbarea parcareasca itineranta.
      Oricum, in urma articolului, primesc destul de multe mailuri de la concurenti si sponsori de-ai dumneavoastra care semnaleaza tot felul de nemultumiri si chiar mici-mari ilegalitati pe care asociatia le-a produs de-a lungul timpului.
      Ca sa vedeti ca avem o oarecare conduita profesionala nu publicam nimic din toate acestea decat dupa ce le verificam. Iar odata ce ele se probeaza vom face un adevarat foileton daca sunteti interesata.
      Si cel mai corect pentru a nu crea confuzii ar fi sa va semnati Iulia Dragut Doctor in filozofie. Din pacate nu pot petrece foarte mult timp raspunzand comentariului dumneavoastra dar la o scurta privire asupra motoarelor de cautare se pare ca mai aveti si alte proiecte cu „viziune” cu concurenti si sponsori multumiti si va sugerez un link: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/14590-articoladevarata-istorie/ .

       
  10. jasmined28

    15/09/2011 at 14:48

    Cata dreptate…..!!!
    Si eu am fost dezamagita de ce am gasit in parcare

     
  11. Bucataru Vesel

    15/09/2011 at 09:19

    Sunt multi oameni care au fost dezamagiti de absenta burnout-ului la ceaun, care ar fi crescut traficul estimat la 100000 cu cel putin 50%, si ar fi condimentat tocana record.

     
    • Romania Gastronomica

      15/09/2011 at 12:59

      Salut bucatare vesel. Se pare ca ii cunosti de aproape pe cei doi. Eu nu am avut placerea aceasta dar poate se va intampla intr-o zi. Am auzit si eu despre faptele de vitejie ale maestrului Zarnescu cand intra beat cu motocicleta in cortul de protocol ci facea tot felul de ghidusii cu motocicleta pe acolo. Asta da lider.

       
  12. gurmandul

    14/09/2011 at 18:01

    Foarte bine ati surprins, da, fix ca o serbare, in parcare, de risu-plinsu. Felicitari pentru articol!

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: